Üdvözöljük weblapunkon!

Általános Iskola

Gimnázium

B R E N N E R

Boldog Brenner János Általános Iskola és Gimnázium

SZOMBATHELY, Táncsics Mihály u. 48. 9700 - Tel: 94- 505-212, katolikus mobil: 30-4095041 - Email: brenner@martinus.hu

Intézményünk legfrissebb hírei

Ünnepi könyvhét megnyitó

2024.június 13-án nyitották meg Szombathelyen a Berzsenyi Dániel Könyvtárban a 95. Ünnepi Könyvhetet. A Brenner János Általános Iskola é Gimnáziumból Vincze Lívia és Hajba Noémi adták elő megzenésítve Radnóti Miklós Rejtettelektovább…

Sikerülhet Neked Is!

Újabb vetélkedőn szerepeltek sikeresen a Brenneres közösség képviselői. Az 1-2. évfolyamosok Búzaszem és a 3-4. évfolyamosok Nyitnikék csapata életük első versenyéről elhozták az előkelő II. illetve III. helyet! A Bercsényitovább…

Sakkos sikerek

Hétvégén került megrendezésre az Országos Csapat Diákolimpia. Iskolánk két csapattal képviseltette magát. Mindkét csapat teljesítette az alap elvárást, az 1-6 ba kerülést. Alsós fiú csapatunk EZÜSTÉRMET szerzett! Csapattagok: Lovasi Boldizsártovább…

Kedves Brenneres Közösség!

Jótékonysági gyűjtésünk a múlt héten lezajlott, melyhez sokan csatlakoztak. A Hozd ide! – Papír-Hulladék Kft munkatársai két és fél teherautóval szállították el az összegyűjtött papírt. Voltak családok, akik gyűjtéssel nem,tovább…

Ünnepi könyvhét megnyitó

2024.június 13-án nyitották meg Szombathelyen a Berzsenyi Dániel Könyvtárban a 95. Ünnepi Könyvhetet. A Brenner János Általános Iskola é Gimnáziumból Vincze Lívia és Hajba Noémi adták elő megzenésítve Radnóti Miklós Rejtettelek című versét. Zongorán közreműködött Németh Kornél.

Sikerülhet Neked Is!

Újabb vetélkedőn szerepeltek sikeresen a Brenneres közösség képviselői. Az 1-2. évfolyamosok Búzaszem és a 3-4. évfolyamosok Nyitnikék csapata életük első versenyéről elhozták az előkelő II. illetve III. helyet!

A Bercsényi iskola kezdeményezése a sajátos nevelési igényű tanulók számára kiírt játékos csapatverseny, amely április 18-án délelőtt zajlott.

Szombathely és környéke iskoláiból érkeztek a csapatok szép számban, a kicsiknél és nagyoknál is 12-13   csoport indult. Nagy öröm volt számunkra, hogy mindkét korosztályban dobogós helyezést értünk el újoncként!

A házigazdák kedves műsorral köszöntötték az egybegyűlteket, majd mindenki nekiállhatott a rejtvényes, ötletes feladatlapok megoldásának. Amíg a zsűri javította a munkákat, megvendégelték a versenyzőket, majd kézműves foglalkozáson és tánctanuláson pihenhették ki fáradozásukat a versenyzők.

Nagy öröm volt, amikor a két csapat átvehette a bőkezű jutalmakat: ingyen belépő a Kalandvárosba, és mindenkinek szép ajándékcsomag!

Jövőre is jövünk! – lelkesedtek kis versenyzőink.

2024-Sikerulhet

 

Sakkos sikerek

Hétvégén került megrendezésre az Országos Csapat Diákolimpia. Iskolánk két csapattal képviseltette magát. Mindkét csapat teljesítette az alap elvárást, az 1-6 ba kerülést.

Alsós fiú csapatunk EZÜSTÉRMET szerzett!

Csapattagok: Lovasi Boldizsár 5.N, Bárdics Mirkó 3.B, Lovasi Vendel 3.B, Czimber Áron 3.B, Csermelyi András1.B

Alsós lányoknak a kiemelkedő 4. helyezést sikerült elérni. Nagy csatában, fél ponton múlott az éremszerzés.

Csapattagok: Kiss Lotti 2.B, Kiss Léna 2.B, Sochr Petra Róza 2.B

Köszönet illeti a szülőket, Haladás egyesületi edzőit és Ruck Tamást, iskolánk sakkedzőjét, akki végig segítették a gyermekeket a felkészülés során, együtt izgulták végig a versenyeket a  gyerekekkel, míg elértek ehhez a dicsőséges pillanathoz.

Mind a két csapatnak szívből gratulálunk!

Sakk - 2024

No Images found.

^