Tájékoztató az ügyeletről

Tisztelt Szülők!

2021. április 19-től iskolánk a legszükségesebb esetekben (elsősorban munkavégzés vagy a védelemben való részvétel miatt) továbbra is ügyeletet biztosít a tanulóinknak az 5. évfolyamtól. Az ügyeletet május 7-éig szervezzük munkanapokon, 7-16 óráig.

Az ügyelet összevont csoportban történik, a felügyelő pedagógusok elsődleges feladata a tanulók felügyeletének biztosítása.  A digitális oktatáshoz szükséges eszközt biztosítjuk, de a saját belépéshez szükséges belépési adatokat a tanulóknak hozniuk kell.

Kérem a tisztelt szülőket, hogy jelezzék írásban, hogy várhatóan mely napokon kérnek ügyeletet gyermekük számára. A kérelmet a mellékelt táblázaton, vagy azzal megegyező adattartalommal küldjék el a titkarsag.brenner@martinus.hu e-mail címre.

Ha kérdésük lenne, ezen az e-mail címen, a 94/505-212-es telefonszámon vagy személyesen a titkárságon érdeklődhetnek. Az ügyelet igénybe vételéhez egy szülői nyilatkozat kitöltésére is szükség lesz a gyermek egészségi állapotáról.  Ezt a nyilatkozatot az első ügyeleti alkalomra kell elhozni vagy ott kitölteni.

Szombathely, 2021.04.16.

 

Tisztelettel: Englert Zsolt igazgató

 

Comments are Closed

^