Felvételi információk a Boldog Brenner János Általános Iskola, Gimnázium és Kollégium 2021/2022-es tanévben induló első évfolyamáról

Tisztelt Érdeklődő Szülők!

Tájékoztatom Önöket, hogy iskolánk hagyományos novemberi felvételi tájékoztatója a leendő első évfolyamos gyermekek szüleinek a járványveszély miatt sajnos elmarad.

A nehézségek ellenére továbbra is tervezzük iskolánk bemutatását január hónaptól, ha az aktuális járványhelyzet lehetővé teszi a tájékoztatók megtartását.

Iskolánk közössége szeretettel hívja és várja Önöket gyermekeikkel együtt a 2021. január 14-én induló foglalkozásokra.

A foglalkozások során tanítók foglalkoznak a kis óvodásokkal, a szülők számára pedig iskolánk nevelési-oktatási módszereit bemutató tájékoztatókat, kötetlen beszélgetéseket szervezünk az alábbi időpontokban:

  • január 14. (csütörtök) 17 óra
  • január 28. (csütörtök) 17 óra
  • február 11. (csütörtök) 17 óra

Szeretettel várjuk Önöket akkor is, ha csak egy alkalommal, akkor is, ha minden tájékoztató és bemutató napon el tudnak jönni. Valamennyi programunk helyszíne az iskola Táncsics Mihály u. 48. sz. alatti épülete (bejárat a Brenner Tóbiás krt. felől).

Az egyes napok programjáról, megtarthatóságukról január elejétől tájékozódhatnak plakátjainkról, hirdetéseinkből, honlapunkról:

www.brenner.martinus.hu

Honlapunkon az általános iskolai beiskolázás menüpont alatt már megtalálhatják iskola-bemutatónkat, a felvételről szóló tájékoztatónkat valamint az aktuális jelentkezési lapot, amelyet e-mail-ben is elküldhetnek (cím: titkarsag.brenner@martinus.hu)

Iskolánk 2021/2022-es tanévében induló 1. évfolyamára való jelentkezés határideje:
2021. február 26.

Jelentkezési lapokat az iskolában lehet kérni és az iskola honlapjáról lehet letölteni.

A felvételről és a beiratkozásról március 30-ig tájékoztatást küldünk.

 

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

 

 

Englert Zsolt

igazgató

 Comments are Closed

^