Brenneres kórus az Ez az a nap! koncerten

A jövő évi jubileumi budapesti Ez az a nap!-ra készülve novemberben kéthetes roadshow-t szervez a keresztény könnyűzenei program csapata: országszerte és a határainkon túl összesen tizenegy városban volt – van – lesz dicsőítés.

2019. november 14-én este a Sportházban vártuk izgatottan a fellépőket, különösen a „mieinket”, hiszen fellépett Pintér Béla énekessel a Boldog Brenner János Általános Iskola és Gimnázium kórusa Rátkai Imréné és Bozsodi-Németh Nóra tanárnők vezetésével.

A turnéra elfogadta a meghívást Martin Smith, az egykori Delirious? zenekar frontembere, valamint a stadionos programok nagy inspirálója, Noel Richards is. Magyar részről fellépett Caramel, továbbá Pintér Béla, Csiszér László és Prazsák László.

Fiatalok és régebb óta fiatalok énekeltek együtt egész este. Köszönjük a szervezők nevében a felkérést, a szülőknek pedig azt, hogy lehetővé tették gyermekeik számára a koncerten való szereplést. Felemelő volt!

Köszönjük a felkészítést Rátkai Imréné kórusvezetőnek és Bozsodi-Németh Nóra tanárnőnek!

A fotókat Vámosi Áron 12.n osztályos tanulónk készítette!

Ez az a nap! 2019
« 1 A 4 »

https://www.youtube.com/watch?v=Rt-U3tn5zkg&feature=youtu.be&fbclid=IwAR2TX8Bk6_40DpGJZ99nKi3ZldHntZ_yy-BfniilQVjIi8OCmbpx8OS7MiQ

https://www.youtube.com/watch?v=ussiIiaYN50&fbclid=IwAR3UGvF4f-z0VO_d5SJwvYVB2Q8-kUJhlnS3U_Ihv8IDboN0-36zEgzud1s

 

 

 Comments are Closed

^