Hittantábor a Balaton-parton – 2019. június 24-27.

„Ilyen még nem volt!” – akár mondhatnánk ezt is, hisz a hagyományos iskolai hittantáborunkat először töltöttük a Balaton partján.

Táborunknak a keszthelyi Premontrei Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégium adott otthont, amelyben pillanatok alatt otthon éreztük magunkat. Az épület a város központjában volt, az előtte csobogó szökőkútrendszert nagyon élveztük. A tábort szentmisével indítottuk, este pedig a balatoni naplementében gyönyörködhettünk. Másnap délelőtt a Festetics-kilátóhoz tettünk 10 km-es gyalogtúrát. A délutánokat balatoni fürdőzéssel töltöttük. Idén sem maradt ki a tábori programból a hittanos vetélkedő, amely most a víz motívumára épült, valamint a szokásos kézműves foglalkozás. Utolsó nap elbúcsúztattuk azokat a 8.-os fiúkat, akik már évek óta rendszeres táborozók voltak. A kézműves foglalkozáson barkácsolt ajándéktárgyainkkal, a saját készítésű hűtőmágnesekkel tértünk haza.

Reméljük, hogy a tábor résztvevői nem csupán ismeretekkel, élményekkel gazdagodtak, hanem Istenhez és egymáshoz is közel kerültek az együtt töltött idő alatt.

Domján Péterné

Hittantábor 2019
« 1 A 4 »


Comments are Closed

^