2*1% – Támogassuk mindnyájan a Magyar Katolikus Egyházat és iskolánkat!

Kedves Szülők!

Az idei adóbevallások benyújtásakor is lehetőség van a személyi jövedelemadó egyházi 1%-ának felajánlására a 18EGYSZA nyomtatvány kitöltésével, illetve az eszja.nav.gov.hu oldalon, legkésőbb 2019. május 20-ig. Kérjük, támogassa adója egyházi 1%-ával a Magyar Katolikus Egyház hitélet, oktatás, betegápolás terén végzett szolgálatait és a családok és idősek támogatásában folytatott karitatív tevékenységét!

Természetesen a másik egy százaléknak is nagyon örülnénk, hiszen az iskolánk támogatására létrehozott alapítvány eddig is az Önök támogatásából tudta finanszírozni tanulóink tehetséggondozását, jutalmazását, az iskola szolgáltatásai színvonalának javítását az új iskolaépület eszközei, bútorai egy részének beszerzését. Köszönjük segítségüket és továbbra is kérjük szíves támogatásukat.

Tisztelettel kérjük, hogy ebben az évben is támogassák a Boldog Brenner János Általános Iskola és Gimnáziumot (volt Püspöki Általános Iskola) az iskola támogatására létrejött alapítvány számára felajánlott adó 1%-kal, ezzel is segítve a gyermekek színvonalasabb oktatását. (Alapítvány a Szombathelyi Püspöki Általános Iskola Támogatására adószáma: 18883738-1-18)

KÖSZÖNJÜK!Comments are Closed

^