Családi délután a kollégiumban

Június 10-én, vasárnap, ismét megrendezésre került az ún. Családi délután a kollégiumban. A 4 órakor kezdődő rendezvény első részében kollégiumvezetőnk köszöntötte a leendő elsős kollégistákat és szüleiket, majd a felsőbb éves diákok műsora következett.

Zolnai Fanni és Gácsi Vivien Telemann művet adott elő, Zsohár Veronika verset mondott, Borsodi Gergely és Zsohár Veronika néptáncolt, Papp Ármin Bach művével lepte meg a közönséget, Kámi András az „Arra születtünk” című éneket gitáron játszotta el. A közönség nagy tapssal jutalmazta a kollégisták szereplését.

Tehetséges diákjaink produkciója után a szülők vidám hangulatú vetélkedőjére került sor. A leendő kollégisták számára Csákvári Tímea tanárnő és Ferencsák Béla tanár úr szervezték a játékos vetélkedőt. Szalai Szilvia tanárnő a kisebb testvéreknek tartott foglalkozást, melyben vetélkedő, rajzolás, üvegmatrica készítése szerepelt.  A vetélkedők eredményhirdetése után átvonultunk a kápolnába, ahol Gergely atya előadását hallgattuk meg Brenner János életével kapcsolatban, majd imádkoztunk a családokért.

Az est zárásaként résztvevőinket gulyáslevesre és pogácsára invitáltuk kollégiumunk ebédlőjébe. A program lebonyolításában a Diákönkormányzat tagjai is segítettek.

Györe Benita, Fürdős Nóra-kollégium

Családi délután a kollégiumban - 2018.
« 1 A 2 »


Comments are Closed

^