Erzsébet – tábor Zánkán

Hétfőn reggel vonattal indultunk, igaz, hogy háromszor kellett átszállni, de nagyon izgalmas volt, és ülőhelyünk kis volt. A táborba érkezésünkkor egy zöld karszalagot kaptunk, ezzel „kódoltunk”minden programhoz és az étkezésekhez is, a tábor hatalmas méretű, elfoglaltuk a jól fűtött emeletes ágyas szobáinkat és „felfedeztük” a tábor területét.

Első nap volt a sportvetélkedő, ahol az előkelő 2. helyezést szereztük meg 9 csapatból. Korcsolyázhattunk, volt „jég-diszkó” és lézerharcban mértük össze erőinket. Megtekinthettük a Fővárosi Nagycirkusz előadását és Caramell koncertjén bulizhattunk.
A tábor kápolnájában karácsonyról szóló történetet hallgattunk meg és játékos feladatokkal „hangolódtunk”. Jó volt pingpongozni Szilvi nénivel és Ági nénivel, csocsóztunk is.

Az étel nagyon finom, igényesen elkészített és tálalt volt, mindent megettünk. Sőt az útra hazafelé is szuper úti-csomagot kaptunk. Karácsonyra igényesen összeállított minőségi édességekkel teli csomagot kapott minden gyerek.

Egy kis túrát is tettünk a Balaton partjára, nagyon szép napos időben, ahol jó kis ügyességi játszótér fogadott ott bennünket.

Osztályunk első táborozása volt, és nagyon jól éreztük magunkat. Este a szobáinkban sokat beszélgettünk, társasjátékoztunk, így sok mindent megtudtunk egymásról.

Sajnos az idő gyorsan elszállt, szerdán indultunk haza. Hazafelé a vonatút már nem volt annyira izgalmas, mert végig zuhogott az eső, és jóval többen utaztunk, mint odafelé.

Nagyon eseménydús és emlékezetes tábor marad ez nekünk, jól „összekovácsolt” bennünket!

Reméljük, hamarosan megismételjük! J

Köszönjük osztályfőnökünknek, Szilvi néninek a szervezést, az anyáskodást és Ági néninek Sára néninek a kíséretet!

6.n osztály lányai

Zánaka-erzsebet t -2023

 

 Comments are Closed

^