Érettségi vizsgát tett a 12.n osztály is!

A 12.n osztályból összesen huszonhatan tettek rendes érettségi vizsgát.

Magyar nyelvből tizennégy jeles és hét jó eredmény született.

Matematika tantárgyból huszonnégyen középszinten adtak számot tudásukról: tizenegy jeles és négy jó eredmény született, hatan közepes, hárman elégséges érdemjegyet kaptak, egy fő emelt szinten vizsgázott jeles eredménnyel.

Történelemből emelt szinten két jeles és egy jó eredmény került a bizonyítványba, középszinten tíz jeles, hét jó eredmény.

Angol nyelvből mindhárom emelt szinten vizsgát tett tanuló jeles érdemjegyet kapott, a tizenegy középszinten vizsgázóból 8 jeles, 2 jó és egy hármas eredmény született. Németből mindhárom emelt szintű dolgozat jeles lett, középszinten közepest szerzett négy vizsgázó.

Mindenki másnak megvolt már az előrehozott legalább középszintű idegen nyelvi érettségije.

Biológia tantárgyból jelest szerzett mindkét emelt szinten vizsgázó, de a középszinten vizsgát tevő egy fő is jelest kapott.

Földrajzból ketten érettségiztek középszinten: egyikük jó, másikuk közepes érdemjegyet szerzett. Informatika tantárgyból egy jeles emelt szintű írásbeli és szóbeli eredményünk lett.

Katolikus hittanból nyolcan jelesre feleltek. Kémia tantárgyból mind a négy emelt szinten vizsgázó jelest kapott, az egy fő középszinten vizsgázó tanulónk jó érdemjegyet szerzett.

Üde színfoltja volt az idei tavaszi érettségi időszaknak a vizuális kultúrából tett érettségi vizsga: egy diákunk jeles érdemjegyet szerzett írásbeli dolgozatával és portfóliójának bemutatásával.

Az osztályban összesen hat kitűnő eredmény született. A 12.n osztályban összesen 126 érdemjegy került érettségi bizonyítványokba vagy tanúsítványokba, az osztály átlaga 4,21.

A 12.n osztály érettségi elnöke Bukitsné Derhán Ilona volt, aki szívesen csatlakozott a diákok reggeli imájához is.

Kedves 12.n osztály! Gratulálunk a szép eredményetekhez! További sok sikert kívánunk Nektek utatokon!

https://drive.google.com/drive/folders/1xTQUuMn9ci9hZ2OSwDHIk5MHYsZamfnb?usp=sharingComments are Closed

^