Szalagavatót ünnepeltünk

Szalagot kaptak végzős brennereseink, összesen 56 diák, de a 2022-2023-as tanév azért is különleges, mert első alkalommal ballag két osztály a Brenner Gimnáziumban, illetve három kerekesszékes tanulónk: Farkas László, Gőczi Dominik és Keresztes Vida is szalagot kaptak.

2022. november 25-én tartottuk a szalagavató ünnepséget és bált, amelynek kezdetén iskolánk zászlaját három 11. osztályos tanuló – Horváth Márk Sándor, Farkas Boglárka, Bodorkós Zsófia – kísérte, majd a 12.m valamint a 12.n osztály vonult be a feldíszített tornaterembe, ahol közel 500 vendég várta az ünnepelteket.

Az eseményen köszöntőt mondott Englert Zsolt, igazgató, a szalagokat Köbli Tamás iskolalelkész áldotta meg. A 12.m osztályfőnöke Vassné Szilvágyi Mónika és a 12.n osztály osztályfőnöke, Morosits Eszter is köszöntötte a diákokat, valamint felidézték az elmúlt nyolc év legemlékezetesebb pillanatait.

A 11. évfolyamosok egy kis műsorral készültek: Pap Zsolt Kipling: Ha című versét tolmácsolta Kosztolányi Dezső fordításában, majd Francsics Violetta, Márovics Kata és Mészáros Alexandra a 8 boldogság parafrázisát osztotta meg és végül a két 11. osztály a Nélküled című dalt adta elő, Somogyi Mihály szólót énekelt.

A végzősök nevében Zsugonits Hanna köszönte meg a szülőknek, hogy mindig mellettük állnak és támogatják őket.

Az ünnepség után következett a két osztály keringője – a végzősök táncát Elekes Helga és Pirkó-Geosits Eszter tanították be, ők mindketten a Lorigo TSE táncpedagógusai – , majd szülői tánca, de a vidám műsorok sem maradtak el. A diákok sok-sok örömteli percet szereztek és bepillantást engedtek a brenneres mindennapokba. A 12.m és 12.n osztályban tanító pedagógusok is meglepték a tanulókat és szüleiket: egy Hungária dal teljesen új köntösben szólt és csalt mosolyt a közönség arcára.

A vacsora után megkezdődött a bál, amely éjfélig tartott.

Köszönjük minden pedagógusnak és szülőnek a támogató segítséget, a diákoknak pedig jó felkészülést kívánunk az előttük álló megmérettetésre.

Köszönjük a Németh Fotó munkatársainak, hogy idén is rendelkezésünkre bocsátották az ünnepségen készült fotókat!

Szalagavató 2022
« 2 A 27 »


Comments are Closed

^