Kollégiumi étkeztetési tudnivalók

Tisztelt Szülők!

A Szombathelyi Egyházmegye szeptember elsejével a Boldog Brenner János Kollégiumot a Boldog Salkaházi Sára Technikumhoz csatolja.

A kollégiumban az étkezés továbbra is a Quadro Byte – mint szolgáltató – applikációs rendszerén keresztül történik. Az átállás folyamatban van, a rendszer üzemeltetője ígéretet tett a zökkenőmentes tanévkezdésre.

Minden iskolai munkanapra a rendszer automatikusan megrendeli előre az étkezést. Megrendelniük tehát nem kell, hanem csak lemondani pl. betegség esetén.

A lemondást minden esetben a szülő vagy a diák végzi, az említett mobilalkalmazáson keresztül legkésőbb az előző munkanap reggel 8.30-ig. Ez tehát az Önök feladata és felelőssége. (A hétfői étkezés lemondásának péntek reggel 8.30-ig meg kell történnie.) Az időben le nem mondott étkezések kiszámlázásra kerülnek. Az étkezés teljes ellátást (reggelit, ebédet, vacsorát) jelent, ezt megbontani nem áll módunkban.  Tehát lemondani csak egész napot lehet indokolt esetben.

A számlákat a rendszer automatikusan állítja elő, kérjük kövessék figyelemmel és szíveskedjenek betartani a fizetési határidőt! A fizetési határidő elmulasztása az étkezési szolgáltatás szüneteltetését vonja maga után. Az étkezést készpénzzel fizetők az előre kijelölt napon és időpontban kötelesek kiegyenlíteni a számlát. Utaláskor kérjük, hogy a fizetendő sorban megjelenő pontos összeget utalják, a közlemény rovatba pedig írják be a gyermek nevét.

Felhívjuk a figyelmet, hogy a kollégiumban lévő teakonyha nem alkalmas rendszeres, főétkezések helyben történő elkészítésére.

Diétás étkezés (ebéd) megrendelése csak szakorvosi igazolás ellenében igényelhető.

Ha az ebédet vagy a vacsorát az ebéd ill. vacsora időtartamában indokoltan, iskolai elfoglaltság miatt nem tudják az ebédlőben elfogyasztani, egyszer használatos tároló dobozokban kapják meg, amelyet szintén az ebédlőben tudnak átvenni. A doboz ára étkezésenként 200 Ft.

Étkezések szülők által fizetendő költségei 2022.09.01-étől:

  • Reggeli:  315 Ft (áfával)
  • Ebéd:  547 Ft (áfával)
  • Vacsora:  442 Ft (áfával)

Összesen:  1.304 Ft (áfával)

A szolgáltató fenntartja az árváltoztatás jogát!

Szombathely, 2022.08.25.

Tisztelettel: Tálas Józsefné



Comments are Closed

^