hétfő, június 14th, 2021

Jelenleg napok szerint tallóz...

 

Elballagott a 8.a és 8.b osztály

Csodaszép júniusi napra ébredtünk 2021. június 14-én, hétfőn. De nemcsak emiatt vagyunk hálásak, hanem azért is, mert meg tudtuk tartani a 8. osztályosok ballagását. A 8.a és a 8.b osztály diákjai virágokkal feldíszített termeikbe érkeztek a tanév utolsó előtti tanítási napján. A hetedikesek nagy izgalommal várták őket, hiszen mint búcsúztatók, először és utoljára adták át számukra a virágot és a tarisznyát.

Az iskola épületében alsósok és felsősök köszöntötték a ballagókat, akik szebbnél szebb búcsúzó dallal hálálták ezt meg.

A Szalézi templomban a szentmisét Dr. Székely János, megyéspüspök úr és Köbli Tamás, iskolalelkész mutatták be. A főpásztor arra biztatta a fiatalokat, hogy mindig legyenek büszkék a hitükre, álljanak ki Jézus mellett, merjék felvállalni a középiskolában, az új környezetben is vallásosságukat.

A szentmise végén Englert Zsolt, igazgató úr jutalomkönyvet adott át a kiváló tanulmányi eredménnyel rendelkező tanulóknak, de azok is jutalomban részesültek, akik a hitélet terén tanúsítottak példamutató magatartást.

Minden jót, kedves ballagóink! Sok sikert és jó egészséget kívánunk Nektek! Isten áldjon meg Benneteket!

Ballagás 20210614
« 3 A 6 »
^