február, 2020

Jelenleg hónapok szerint tallóz...

 

Tájékoztatás a koronavírussal kapcsolatban

Tisztelt Szülők!

2020. február 27-én Dr. Maruzsa Zoltán államtitkár tájékoztatott minket a koronavírus terjedésével kapcsolatban. Tájékoztatjuk Önöket, hogy iskolánkból egy tanulócsoport sem tartózkodott Észak-Olaszországban és a következő időszakban sem utaznak külföldre diákjaink iskolai kereteken belül.
A koronavírus terjedésének megakadályozása, valamint a gyermek megfelelő ellátása érdekében az államtitkár úr illetve intézményünk is azt kéri, hogy amennyiben családjukkal a fertőzött területen jártak, annak elhagyásától számított 14 napig fokozottan figyeljék gyermekük egészségi állapotát. Amennyiben a gyermek ez idő alatt belázasodna, hívják fel a háziorvost és a kapott instrukciókat tartsák be.
Tisztelettel:
Englert Zsolt
igazgató

Báloztak a gimnazisták

2020. február 21-én iskolánk aulájában tartottuk a III. Brenner-Diákbált, amelyen közel kétszáz gimnazista vett részt. Az esemény házigazdája Völgyi Ádám, 10.n osztályos tanuló volt. A bált Szár Gyula Gergely, iskolánk lelkipásztora nyitotta meg.

A farsangi mulatságról hamarosan tanulói beszámolót olvashatnak, addig is jöjjenek a képek…

Képes beszámolónkat köszönjük fotósainknak: Nagy Gergelynek (9.n), Gaspari Balázsnak (11.n) és Vámosi Áronnak (12.n)

III. Brenner Diákbál
« A 18 »

Közgyűlés a kollégiumban

A közgyűlést 2020. 02. 17.-én, hétfőn, 16 órakor tartottuk a díszteremben.

Mindenki ott ült, várva, hogy az igazgatónő elkezdje beszédét. Kedves szavaival fogadott minket, kérve, mondjunk el egy imát, majd elkezdte sorolni a félév eredményeit és statisztikáit. Halkan hallgattuk, ahogy beszél a létszámról, átlagokról, versenyekről és különböző tevékenységekről.

Miután befejezte a félév értékelését, elmagyarázta milyen dicséretben lehetett részesülni, s milyen szempontok szerint döntötték el nevelőink, ki milyen fokozatot kap. Növekvő sorrendben haladtunk, először következett a csoportvezetői oklevelek kiosztása, majd a kollégiumvezetői dicséret és a lelkivezetői dicséret. Az oklevelekkel együtt csokikat és kis lelki olvasmányt is kaptunk.

Ami még kiemelendő, hogy a kollégium tanulmányi átlaga nagyon jó lett, a fiúk tanulócsoportja is mind 4 egészes átlag felett teljesített. Említésre méltó az elsős fiúk tanulócsoportjának átlaga: 4, 4.

A közgyűlés végén Marika néni kérte, hogy mi is segítsünk azoknak a diáktársainknak, akiknek gyengébb eredményük lett néhány tantárgyból.

A program végén ismét megdicsérte a jól teljesítő diákokat és hasonlóan eredményes 2. félévet kívánt.

Közgyűlés 2020.

(Jekkel Jázmin-kollégium)

^