Extrém kollégiumi csoportkirándulás

A minap a kollégium 3. tanulócsoportjának diákjai hadrendbe álltak. Beöltöztek játszóruhába és elindultak a Szombathelyi Paintball pályájára. Mindenki kapott terepmintás kezeslábast, ami több funkciót töltött be. Egyrészt megvédte saját ruháinkat a festékfoltoktól, másrészt a testünktől kissé elálló ruhadarab a lövedékek erősségét felfogta, lecsökkentve azok erejét.

Először próbalövéseket adtunk le, hogy megszokjuk a fegyvert és gyakorolhassuk a célba lövést. Ezt követően felsorakoztunk majd csapatválasztás után indulhatott a játék!

Sokszor fájdalmas volt a találat, de a játék hevében mindent el lehetett felejteni. Ez a nagyon izgalmas és pörgős nap megkoronázta mindenki számára talán az egész évet!

A csoportfoglalkozást április 9-én délután zártuk. Ezen a kedden ugyanis a csapat közös erővel tüzet csiholt, krumplit és hagymát pucolt, bográcsot mosott és gazdag paprikás krumplit főzött a kollégium udvarán. A közös főzés és a vacsora mindenki számára emlékezetes élmény volt.

Köszönjük a lehetőséget hőn szeretett Tanár bácsinknak, Gyuri bácsinak, aki felvetette az ötletet és mindent megtett annak érdekében, hogy megvalósulhasson!

 

Extrém csoportkirándulás 2019.

Skriba Bertalan-kollégium



Comments are Closed

^