Részt vettünk a pályaválasztási-és képzési vásáron

A „pályainfó”- mint minden évben – Oladon került megrendezésre. Kollégiumunk is berendezett egy standot a gimnáziummal karöltve. November 15-én és 16-án reggel 9 órától délután 17 óráig a diákok 2 órás turnusokban, nevelőink 3 órás időközönként váltották egymást.  

A diákoknak az volt a feladatuk, hogy az érdeklődő nyolcadikosoknak és szüleiknek bemutassák a kollégiumot és a gimnáziumot. Ezen kívül tájékoztató anyagot is kaptak a látogatók, és egy játékos kérdőívet is kitölthettek. Jutalmul lufit és cukorkát kaphattak. Bőven volt feladatunk, ugyanis nagyon sokan érdeklődtek a gimnázium és a kollégium iránt. Szerdán a női nevelők és kollégiumunk vezetője is népszerűsítette az intézményt, csütörtökön pedig a férfi nevelőtanárok várták a látogatókat, valamint a gimnáziumunk igazgatóhelyettese is kilátogatott a rendezvényre.

A pályainfón résztvevő diákok: Bódi Luca, Kertész Réka, Bagári Petra, Nagy Noémi, Farkas Dóra, Riesner Gréta, Riesner Melani, Varga Lilla, Tulok Fanni, Leffler Bernadett, Németh Anna, Bajzek Natália, Bősze Letícia, Tánczos Veronika, Tóth Nikoletta, Kovács Dominik és Iván Levente.

Reméljük, tudtunk segítséget nyújtani a továbbtanulás előtt álló diákoknak!

(Iván Levente-kollégium)

Pályaválasztási vásár 2017.
« 2 A 3 »


Comments are Closed

^