Versmondó verseny a Brenner János Óvodában

Az idei évben is meghívást kapott óvodánk a Reményik Sándor Általános Iskola által szervezett Gazdag Erzsi vers- és mesemondó versenyre, melyet 2018 januárjában rendeznek majd meg. Így a hagyományoknak megfelelően 2017. november 15-én, szerdán mi is megrendeztük házi versenyünket.

A Virág csoportban gyűltünk össze a délelőtt folyamán, ahol azok a gyerekek vehettek részt, akik a saját csoportjukban a legügyesebben szerepeltek. Örömünkre a legkisebbek közül is volt bátor vállalkozó, így összesen 13 versmondó mérhette össze rátermettségét, tudását. A zsűri tagjai közt foglalt helyet Rátkainé Pálfi Zita, Pintérné László Ildikó és Tóthné Jászberényi Judit. A szereplő gyerekek bátran, hangosan, örömmel adták elő produkciójukat. A versek elhangzása után a zsűri tagjai visszavonultak, hogy meghozzák döntésüket. A várakozás perceiben ismert és kedvelt gyermekdalokat énekelt az óvoda apraja-nagyja, ehhez Szandra néni gitárjátéka adta meg az alaphangulatot. Ezután Viki néni zenés tornáján mozgathattuk meg végtagjainkat. Végül a zsűrinek is sikerült döntenie, és kialakult a végeredmény.

Versmondó verseny az oviban 2017.
« 1 A 8 »

A Brenner János Óvoda versmondó versenyén

I. helyezett lett: Gyenese Pál

II.  helyezett lett: Csergőffy Róza, Czumbil Aletta, Imre Blanka

Emléklapot kapott: Markó Lukács, Bertalan Boglárka Róza, Gádzsa Sára, Rudolf Ajsa, Kocsis-Nagy Hanna, Palotai Petra, Szoó Levente Dániel, Török Emili, Varga-Tóth Anna.

A zsűri értékelésében kiemelte, hogy a legfőbb szempontok a következőek voltak a döntés meghozatalában: bátor kiállás, hibátlan beszéd, élvezhető előadásmód, szemkontaktus létesítése a közönséggel, örömteli szereplés.

A városi versenyen tehát óvodánkat Gyenese Pál képviselheti, akinek jó felkészülést és sikeres szereplést kívánunk. Szép és tartalmas délelőttöt töltöttünk el közösen, és minden szereplőnek szívből gratulálunk!

Rábáné Mészáros Rita – az Anyanyelvi Munkaközösség vezetője



Comments are Closed

^