Kollégisták részvétele az Educatio Szakkiállításon

 

Január 19-én, csütörtökön, körülbelül 30-an, 3 nevelőtanár kíséretében utaztunk Budapestre az Educatio Oktatási Szakkiállításra.

Csapatunk 10. 11. és 12. osztályos tanulókból állt, így akadtak közöttünk olyanok, akiknek még sok, és olyanok is, akiknek már csak kevés ideje maradt addig, hogy döntést hozzon a továbbtanulással kapcsolatban. Úgy gondolom, hogy mindannyiunk számára hasznos volt a Hungexpora tett látogatás.

A kiállításon hazai és külföldi iskolák egyaránt felállították standjaikat, melyeknél számtalan segítőkész diák várta az érdeklődőket. A bemutatkozó egyetemek, főiskolák, szakgimnáziumok és nyelviskolák képviselői örömmel álltak rendelkezésünkre, és adtak választ kérdéseinkre. Lehetőségünk volt olyan tanulókkal beszélni, akik a saját érdeklődési körünknek megfelelő szakon tanulnak, így a legbiztosabb kezekből kaptuk meg az információkat az egyes intézményekről.

Úgy gondolom, hogy a legtöbben nem csak részletes prospektusokkal és szóróanyagokkal, de új ismeretekkel, tervekkel és álmokkal indultunk hazafelé.

Kollégisták részvétele az Educatio Szakkiállításon 2017

Kapornaky Veronika



Comments are Closed

^