Versmondó verseny a Brenner János Óvodában

A hagyományokhoz híven 2016. december 1-jén összegyűlt az óvoda apraja-nagyja a Nap csoportban, hogy meghallgassuk azokat az ügyes versmondókat, akik a csoportválogatókon a legjobbaknak bizonyultak. Nagy örömünkre a Csillag csoport kicsinyei közül is szerepelt három kislány, így a hat csoportból összesen 14 gyerek vállalkozott arra, hogy a magyar irodalom gazdag kincsestárából előadja a szebbnél szebb verseket. A zsűri tagjai közt foglalt helyet Tóthné Jászberényi Judit logopédus, Rátkainé Pálfi Zita a Szentjánosbogár Alapítvány képviseletében, és Pintérné László Ildikó óvodavezető.

Szavalóverseny az oviban - 2016

A versmondó gyerekek bátran, élvezetesen, játékosan adták elő kedvenc verseiket, a közönség pedig tapssal fejezte ki tetszését. Amíg a zsűri tagjai meghozták a döntést, addig közös énekléssel, találós kérdések megfejtésével múlattuk az időt. Végre megszületett az eredmény.    I. helyezett: Szummer Dorka

I. helyezett: Imre Blanka

III. helyezett: Szitár Ádám

Emléklapot kapott: Pálfi Kristóf, Szabó-Nedeczky Anna, Gyenese Pál, Varga-Tóth Anna, Kovács-Komlenecz Emma, Palotai Petra, Mehlhoffer Emma Milla, Kiss Hedvig, Rudolf Ajsa, Rettegi Emese, Pintér Vica.

A városi versenyen óvodánkat tehát Szummer Dorka képviselheti januárban. Jó felkészülést és eredményes versenyzést kívánunk!

 

 

Rábáné Mészáros Rita



Comments are Closed

^