Hittantábor 2016

A 2016-os hittantábornak a celldömölki Szent Benedek Általános Iskola adott otthont, és június 27-30 között zajlott. Nem volt újdonság, hogy már végzett diákok is csatlakoztak – nem is kevesen – újra a táborhoz segítőként, résztvevőként.

Első nap a táborhellyel és környékével ismerkedtek a tanulók, este szentmisén vettek részt a Nagyboldogasszony templomban, utána pedig egy érdekes kiállítást is megtekintettek a plébánián Koptik Odóról és Kismáriacellről.

Második nap délelőtt Szent Mártonhoz kapcsolódó vetélkedő zajlott, délután pedig a Vulkán fürdő medencéiben csobbanhattak a diákok. Vacsora után egy páran a régi dömölki kolostor romjaihoz is elzarándokoltak.

Harmadik nap délelőtt egy hosszabb túra várt a csapatra, cél a Ság hegy volt. Útközben a Kemenes Vulkán Parkot és Múzeumot is megtekintették, délután pedig a vetélkedő folytatódott. A napot egy hangulatos, vidám keresztény diszkó zárta.

Utolsó nap délelőtt sportversenyek és kézműves foglalkozások zajlottak, ebéd után pedig a tábori programok eredményhirdetése következett.

Tartalmas, jó hangulatú 4 napot tölthettek együtt a diákok Celldömölkön. Reméljük, jövőre is lelkes kis csapattal táborozhatunk!

Brenner János Óvoda, Általános Iskola és Kollégium

képek: Rátkai Marianna

Hittantábor - 2016
« A 3 »

Comments are Closed

^