hétfő, május 2nd, 2016

Jelenleg napok szerint tallóz...

 

Ballagás kollégiumunkban

2016. április 26-án 31 végzős diák ballagott el a kollégiumból. Előző nap még sor került a ballagók 4 éves eredményeinek értékelésére a közgyűlésen, ahol a csoportvezetők döntése alapján csoportvezetői, kollégiumvezetői, igazgatói vagy nevelőtestületi dicséretet kaptak a diákok. János Atya az intézmény lelkivezetője lelkivezetői dicséretben részesítette az arra érdemes fiatalokat. A kollégiumvezetőtől a legaktívabb DÖK-tagok is kaptak jutalmat.

Másnap az egész kollégium azon fáradozott, hogy az ünnepség méltó megszervezéséhez valamilyen módon hozzájáruljon. A 9. évfolyam feldíszítette az épületet, a 10. évfolyam megterítette az ünnepélyes vacsorához az ebédlőt, a 11. évfolyam a búcsúztatást szervezte, a 12. évfolyam pedig búcsúzásként műsorral köszönte meg a kollégiumban eltöltött 4 illetve 5 évet.

A rendezvény szentmisével kezdődött, majd a ballagási műsorral folytatódott, ahol megható beszédeket, a zeneművészetis diákok magas színvonalú előadását és szavalatokat hallhattunk. Ezt követte az ünnepélyes és finom vacsora, majd a Püspök Atyánál történő szerenád. A szerenád két kollégiumban és saját intézményünkben is folytatódott.

Nagyon szép élményben volt részünk!

Ballagás 2016.
« A 2 »

(Kollégium)

 

^