Ovis bál 2016.

irta – Ernyey Gyuláné – Lívi néni –

Február 6-án került sor a hagyománnyá vált Jótékonysági Óvodabálunk megtartására.

A bált egy nagyon jól sikerült együttműködésben – szülők és óvónők – részvételével tartott 4 próba előzte meg. A Csinibaba film zenéjére saját óvodai nyelvre, velünk is megtörtént vagy megtörténhető eseményekre alakítottuk át az eredeti szöveget, csoportok szülei között szétosztva a feladatot. Már a próbák alkalmával is nagyon jó volt a hangulat.

A bál színhelye, most először, az újonnan megépült Brenner János Iskola aulája volt. Végre saját és megfelelő méretű helyen!

A bál műsorát „saját” előadóink adták. Nagyné Fekete Zita néptánc oktató 1. osztályos Brenneres gyerekeket tanított be, népi táncjátékot adtak elő. A tavaly még óvodás gyerekekre nagyon büszkén tekintettünk. Őket negyedik osztályos furulyások követték: Márovics Kata, Rátkai Veronika és Gyenese Jakab személyében. Felkészítő tanáruk: Tóth Mónika.

Gál Boglárka a Brenner János Kollégium lakója, ígéretes tehetségű énekes, két világslágert adott elő. Szarka Viktória óvó néni párjával, Tóth Tamással angolkeringőt táncoltak saját koreográfiára.

Utána a 158 részvevőt Pintérné László Ildikó intézményvezető köszöntötte a bál fővédnökével, Dr. Veress András püspökúrral egyetemben. Ekkor került sor Kissné Lakner Katalin volt intézményvezető szülők általi búcsúztatására.

A vacsorát svédasztal jellegű felszolgálással oldották meg, ami szintén első variánsként mindenkinek kedvére való volt.

Meglepetés műsor volt a már említett vacsora utáni szülő – óvónő kórus illetve zenekar nagyon jól sikerült fellépése. Megérdemelten szólt a taps is!

Természetesen nem maradt el a tombola sem, amit Pásztori Zoltán vissza-visszatérő volt óvodás szülőként vezetett.

A talpalávalót 2 fős együttes szolgáltatta. A jól sikerült jótékonysági bál majd hajnali fél 4-ig tartott.

A bál főszervezője a Szentjánosbogár Alapítvány kuratóriumi elnöke, Rátkainé Pálfi Zita volt. Az ő és minden szervező munkáját itt a lap hasábjain keresztül is hálásan köszönjük!

Ovis bál 2016.
« A 2 »

 

 

 Comments are Closed

^