Cirkuszban jártak a kollégisták

Október elsején cirkuszba mentünk a kollégiumból. János Atya szokásához híven lehetővé tette, hogy részt vegyünk a Magyar Nemzeti Cirkusz színvonalas műsorán, itt Szombathelyen. Nagy izgalommal vártuk az estét.

A cirkuszhoz érve megpillantottunk egy nagy sátort, melyben élőzene szólt. Kényelmesen elhelyezkedtünk és lenyűgözve néztük a jobbnál jobb”Afrika Afrika” című produkciókat. A műsort egy Kenyából érkezett, nyolctagú tánccsoport kezdte látványosabbnál látványosabb mozdulatokkal. Láttunk utána tigriseket, tevéket, gyönyörű lovakat, és nagy meglepetésünkre két zsiráf is kisétált a közönség elé.

Cirkuszban jártak a kollégisták 2015

Remek volt az este hangulata. Lélegzetvisszafojtva bámultuk a veszélyes mutatványokat, majd a feszült pillanatok után egy bohóc szórakoztatott bennünket, kifejezetten szórakoztató és látványos volt, amikor is a bohóc egy létrával egyensúlyozott a porondon.

Gyorsan eltelt a két óra a sok nevetés miatt.  Sajnos vége lett a műsornak. Készítettünk egy csoportképet, és vidáman, nagy lendülettel indultunk vissza a kollégiumba.

 

(Polgár Szabina-kollégium)

 Comments are Closed

^