Tájékoztató a közlekedésről az új iskolaépülethez

Englert Zsolt – igazgató

Tisztelt Szülők!

Tájékoztatom Önöket, hogy az ÉNYKK Zrt.-vel (Vasi Volán Zrt.) való megállapodás alapján szeptember 1-jétől (kedd) különjárat indul az Ady térről az új iskolaépülethez és délután vissza. Az autóbusz elsősorban a vidékről, tömegközlekedéssel érkező tanulók számára biztosítja az iskolánkba való eljutást.
Reggel az Ady térről 7.30-kor indul a busz, délután visszafelé egy járat 14.15-kor, egy pedig 16.15-kor indul az Ady térre. A menetidő forgalomtól függően kb.: 5-10 perc.
Az első hetek tapasztalatai alapján néhány perccel tudunk változtatni az indulási időpontokon. Az autóbuszokon pedagógus kíséretet biztosítunk. A várakozás az Ady téri buszváróban és visszafelé az új iskola udvarán történik.
A buszok közlekedését napi szinten figyelemmel kísérjük, és ha szükséges változtatunk. A Körmendi úton érkező helyközi járatok megállnak a Penny áruház előtt, ahonnan könnyen megközelíthető az iskola. Tervezzük, hogy a Nárai felől érkező autóbuszok a jelenleginél közelebb álljanak meg, de a megálló létesítése hosszabb folyamat, így szeptemberben a különjáratot javasoljuk nekik is.
Az iskolaépület könnyen megközelíthető a vasútállomásról induló helyijáratokkal a 2C és 2A körjárattal. Bízom benne, hogy az iskola megközelítése nem okoz gondot a gyermekeknek.

Szombathely, 2015.08.26.



Comments are Closed

^