Üdvözöljük weblapunkon!

Általános Iskola

Gimnázium

Kollégium

B R E N N E R

Boldog Brenner János Általános Iskola, Gimnázium és Kollégium

SZOMBATHELY, Táncsics Mihály u. 48. 9700 - Tel: 94- 505-212, katolikus mobil: 30-4095041 - Email: brenner@martinus.hu

Intézményünk legfrissebb hírei

Tájékoztató az ügyeletről

Tisztelt Szülők! Az emberi erőforrások minisztere a 18/2021 (III.06) EMMI határozatával visszavonta az előző napi határozatának 6., gyermekfelügyeletre vonatkozó pontját. Ennek értelmében iskolánk a legszükségesebb esetekben (elsősorban munkavégzés vagy atovább…

Tájékoztatás – 2021.03.05.

Tisztelt Szülők! Megjelent az EMMI határozat (17/2021. III. 5.), amely tartalmazza az elkövetkezendő hetek részleteit a köznevelési intézményekben. A teljes szöveg a következő linken érhető el: A rendelkezésekből emelek kitovább…

Digitális tanrend lép életbe 2021. március 8-tól

Többek között az óvodák és az általános iskolák április 7-ig tartó bezárását jelentette be Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön online sajtótájékoztatón, vagyis az általános iskola 1-8. évfolyamán – atovább…

!!! VÁLTOZÁS !!!

Tisztelt Szülők! Kedves Jelentkezők! Ezúton tájékoztatom Önöket, hogy a Boldog Brenner János Általános Iskola 2021. szeptemberében induló első évfolyamára jelentkező gyermekek és szüleik számára, március elejére tervezett személyes elbeszélgetés atovább…

Tájékoztató az ügyeletről

Tisztelt Szülők!

Az emberi erőforrások minisztere a 18/2021 (III.06) EMMI határozatával visszavonta az előző napi határozatának 6., gyermekfelügyeletre vonatkozó pontját. Ennek értelmében iskolánk a legszükségesebb esetekben (elsősorban munkavégzés vagy a védelembe való részvétel miatt) ügyeletet biztosít a tanulóinknak. Az ügyeletet március 9–30-ig szervezzük munkanapokon, 7-16 óráig.

Az ügyelet összevont csoportban történik, a felügyelő pedagógusok elsődleges feladata a tanulók felügyeletének biztosítása.  A digitális oktatáshoz szükséges eszközt biztosítjuk, de a saját belépéshez szükséges belépési adatokat a tanulóknak hozniuk kell.

Kérem a tisztelt szülőket, hogy jelezzék írásban, hogy várhatóan mely napokon kérnek ügyeletet gyermekük számára. A kérelmet a mellékelt táblázaton, vagy azzal megegyező adattartalommal küldjék el, az első hét esetében március 8. 12 óráig, a következő hetek esetében legalább a megelőző hét péntekén 9 óráig elektronikusan a titkarsag.brenner@martinus.hu e-mail címre.

Ha kérdésük lenne, ezen az e-mail címen, a 94/505-212-es telefonszámon vagy személyesen a titkárságon érdeklődhetnek. Az ügyelet igénybe vételéhez egy szülői nyilatkozat kitöltésére is szükség lesz a gyermek egészségi állapotáról.  Ezt a nyilatkozatot az első ügyeleti alkalomra kell elhozni vagy ott kitölteni.

Szombathely, 2021.03.07.

 

Tisztelettel: Englert Zsolt igazgató

 

Tájékoztatás – 2021.03.05.

Tisztelt Szülők!

Megjelent az EMMI határozat (17/2021. III. 5.), amely tartalmazza az elkövetkezendő hetek részleteit a köznevelési intézményekben. A teljes szöveg a következő linken érhető el:

A rendelkezésekből emelek ki most néhány fontos elemet.

  • március 8-tól (hétfő) március 30-ig tantermen kívüli digitális munkarend kerül megszervezésre. A tavaszi szünet utáni első tanítási nap 2021. április 7. (szerda). Iskolánkban a március 31-e tanítás nélküli munkanap lesz, ekkor nincs tanítás a diákoknak.
  • Gyermekfelügyelet az intézményekben nem kerül megszervezésre.
  • A tanulók étkeztetését elvitellel biztosítjuk azoknak, akik ezt külön kérik. Iskolánkban a keddi naptól (03.09.) elvihetik a tanulók az ebédjüket. Az elvitel szándékát 2021.03.08. 9.00 óráig kell ügyintézőnknél bejelenteni (Tel.: 0630/5796661). Az elvitel helyben biztosított dobozokban történik, amelyek ára étkezésenként 100 Ft.
  • Az érettségi vizsgára (2021. május-június) készülő diákoknak az iskolában szervezhető egyéni és kiscsoportos konzultáció. Ezen alkalmak szervezéséről a szaktanárok tájékoztatják a diákokat.
  • Az iskolaépület a digitális munkarend alatt is nyitva lesz. Szükség esetén 8-14 óráig vagy egyénileg egyeztetett időpontban személyesen is lehet ügyet intézni.
  • A márciusi közösségi programjaink elmaradnak. A szülők számára szükség esetén egyéni konzultációs lehetőséget biztosítanak pedagógusaink. Erről az időpontot a pedagógussal kell egyeztetni.
  • Az iskolába lépéskor továbbra is szükséges a hőmérséklet ellenőrzése és a kézfertőtlenítés. Maszk használata mindenhol kötelező!

Bízom benne, hogy a tavaszi szünet után minden évfolyam jelenléti oktatással folytathatja a munkát.

Segítségüket és együttműködésüket köszönöm!

Tisztelettel: Englert Zsolt
igazgató

Digitális tanrend lép életbe 2021. március 8-tól

Többek között az óvodák és az általános iskolák április 7-ig tartó bezárását jelentette be Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön online sajtótájékoztatón, vagyis az általános iskola 1-8. évfolyamán – a gimnázium 9-12. évfolyamaihoz hasonlóan – digitális tanrend szerint folytatódik az oktatás.

Amennyiben további információkhoz jutunk, jelezzük a tiszelt Szülők felé.

Az iskolavezetés

 

^