BEBE és KIKI a pénzügyek világában

Bebe és Kiki a pénzügyek világában címmel jelentkezett az 5. n osztály a StoryBank pénzügyi versenyre, melyet az OtpFáy Alapítvány szervezett. A diákoknak korosztályuknak megfelelő pénzügyi alapismeretekről szóló kisfilmeket kellett megtekinteni, majd utána egy képregényt készíteni egy általuk kitalált sztori alapján. Nagyon lelkesen és kreatívan dolgoztak valamennyien. Voltak ötletelők, jól fogalmazók, de kellett olyan is, aki remekül megvalósította a kitalált figurákat rajzokon, illetve a képregényhez készített kis szófelhőket aprólékos munkával felragasztgatta.

Az egész osztályt hatalmas elismerés illeti, igazi KÖZÖS munka volt.

A rajzok elkészítésében kiemelném Fichtacher Lucát, Kovács Mirellát és Pálfi Adélt, akik szabadidejükben is ezek elkészítésén fáradoztak.

Nagyon sok pályázó indult a versenyen, így az első három helyezett közé nem sikerült bekerülni, de lehetőséget kaptak a diákok, hogy 2024 őszén – kiemelt vendégekként – ellátogathatnak a Pénzmúzeumba, ahol még több pénzügyi ismeretet szerezhetnek amellett, hogy egy közös osztályprogramot is kapnak ajándékul.

Morosits Eszter  – Büszke osztályfőnök

BEBE és KIKI 2024.

 Comments are Closed

^