Negyedik helyezés a leány labdarúgás diákolimpián!

Iskolánk idén is részt vett a Diákolimpián a leány labdarúgás III-IV. korcsoportjában, amelyet 2024 április 12-én rendeztek az Illés Akadémián. Sok új, fiatal, tehetséges 5. osztályos leány került a csapatba a tavaly elballagott diákok helyére. Kilenc iskola jelentkezett a városi fordulóba, így 3 darab, 3 csapatos csoportot hoztak létre a szervezők. Iskolánk a Paragvári Utcai Általános Iskolával és az Oladi Áltatános Iskolával került egy csoportba. Hiába győztük le a Paragvárit az Oladi Általános Iskola jobbnak bizonyult nálunk, így sajnos csak a 4. helyért küzdhettünk a folytatásban.

Itt egy nagy arányú 10:0-ás győzelmet sikerült aratnunk a Gothard Jenő Általános Iskola, míg a Derkovits Gyula Általános Iskolát egy izgalmas mérkőzésen 2:1 arányban sikerült felülmúlnunk ezzel megszerezve a 4. helyezést.

Összességében 3 győzelmet és 1 vereséget hozott számunkra a torna, azonban ennél is sokkal fontosabb, hogy több új, fiatal, 5. osztályos tanuló is – ügyesen játszva – bemutatkozhatott iskolánk csapatában.

A csapat játékosai: Frühvirt Dóra 7/M,, Imre Adél 8/N, Imre Blanka 6/N, Lantai Dorottya 8/N, Németh Maja 5/B, Simon Emese 8/N, Sinkó Dóra 5/M, Tóth Kamilla 5/A.

A csapat edzője Szeiler Bálint, testnevelő tanár volt.

Gratulálunk tanulóinknak, további sportsikereket kívánunk a jövőben is!

 Comments are Closed

^