Egy hajszállal maradtunk le az országos döntőről

A III. korcsoportos fiú csapatunk a körzeti döntőt megnyerve, önbizalomtól duzzadva várta a megyei döntőt, amit Szombathelyen rendeztek meg a Haladás edzőpályán. A csoportkörből magabiztosan jutott tovább iskolánk, majd a középdöntőt is sikeresen vették a fiúk a Gothard Jenő Általános Iskolát 4:1-re legyőzve. A hármas döntőben a körmendi Boldog Batthyány László Katolikus Általános Iskola és a szombathelyi Zrínyi Ilona Általános Iskolával mérkőztünk meg. A körmendi iskolát is sikeresen felülmúlták ifjú focistáink, de a Zrínyi visszavágott a körzeti döntőben elszenvedett vereségért, így ők készülhetnek a június 2-4 között megrendezésre kerülő országos döntőre. Ezúton is gratulálunk nekik és sok sikert kívánunk!

A fiúk az ezüstéremmel a nyakukban kicsit szomorúak voltak, hiszen egyértelműen az országos döntőbe való kerülést tűzték ki célul, de ennek az álomnak a megvalósulásához sajnos várni kell még egy évet.

A csapat játékosai: Győrvári Levente Péter (6/M), Hajba Botond (6/A), Klauzer Dávid Tamás (6/M), Kóródi Benedek Balázs (5/N), Molnár Barnabás (7/N), Rajtosics Hunor (6/N), Sántha Zalán Gyula (6/N), Szakács Benedek (6/M), Takács Zente Gábor (5/N).

 

Gratulálunk tanulóinknak, további sportsikereket kívánunk a jövőben is!

 

Szöveg és fotó: a csapat edzője Szeiler Bálint, testnevelő tanár



Comments are Closed

^