Veni Sancte a Boldog Brenner János Általános Iskolában és Gimnáziumban

Kedves brenneres közösség!

  1. szeptember elsején megkezdődik a 2021-2022-es tanév.

Az alsó tagozatos diákoknak 2021. augusztus 31-én (kedden) 16 órakor tartjuk a Veni Sancte szentmisét a szombathelyi Székesegyházban. Az elsős kisdiákokat az idén is az egyik szülő kíséri be a templomba a szentmise kezdetén. A részletekről majd a tanítók tájékoztatják a kedves Szülőket, azonban már most felhívjuk a figyelmet az aktuális járványügyi szabályok betartására.

A felső tagozatos és gimnazista diákjaink Veni Sancte szentmiséje és tanévnyitó ünnepsége az első tanítási napon, 2021. szeptember elsején lesz:

az 5-8. általános iskolás osztályok szentmiséje reggel nyolc órakor kezdődik a Szalézi templomban, az 5-12. gimnazista osztályok szentmiséje pedig tíz órakor lesz ugyancsak a Szalézi templomban.

A járványügyi intézkedéseket folyamatosan figyeljük, azokra igyekszünk mihamarabb reagálni, és az esetleges változásokról az iskola közösségét mielőbb tájékoztatni.

A tankönyv- és füzetosztás időpontjait honlapunkon találják majd meg 2021. augusztus 20-a után. A következő ügyeleti nap időpontja: 2021. augusztus 17. kedd 9:00-12:00.

További szép nyarat kívánunk!

 

Az iskolavezetés



Comments are Closed

^