A 2021-2022. tanév kezdetével kapcsolatos információk

Tisztelt Szülők!

A tanévnyitó Veni Sancte ünnepséget a magas tanulói létszámra való tekintettel, a tavalyi évhez hasonlóan az alábbiak szerint tartjuk meg:

Az alsó tagozatos diákoknak 2021. augusztus 31-én (kedden) 16 órakor kezdődik a Veni Sancte szentmiséje a szombathelyi Székesegyházban. Az elsős kisdiákokat az idén is az egyik szülő kíséri be a templomba a szentmise kezdetén. A részletekről majd a tanítók tájékoztatják a kedves Szülőket, azonban már most felhívjuk a figyelmet az aktuális járványügyi szabályok betartására.

A felső tagozatos és gimnazista diákjaink Veni Sancte szentmiséje és tanévnyitó ünnepsége az első tanítási napon, 2021. szeptember elsején lesz:

az 5-8. általános iskolás osztályok szentmiséje reggel nyolc órakor kezdődik a Szalézi templomban, az 5-12. gimnazista osztályok szentmiséje pedig tíz órakor lesz ugyancsak a Szalézi templomban.

A 2021-2022-es tanév első tanítási napja 2021. szeptember 1. Érkezés a szokott időben, 7:30-ig.

Az első tanítási napon a felső és a gimnáziumi tagozat osztályaiban az 1-4. órában osztályfőnöki órát tartunk. Az alsó tagozaton a napközi, valamint az 5-8. évfolyamon a tanulószoba már az első tanítási naptól lesz.

A szülők által megrendelt füzetcsomagokat az Írókéz Thököly Imre utcai (Thököly I. u. 36.) üzletében vehetik át. A tankönyveket minden tanuló az első tanítási napon az előzőleg leadott, tavaszi megrendelés szerint kapja majd meg, az esetleges változtatásra az első tanítási héten lesz lehetőség.

Kérjük, hogy a reggeli és a délutáni órákban iskolánk parkolóját csak nagyon indokolt esetben használják, hiszen az udvaron található parkolóhelyek elsősorban az intézményünkben dolgozók számára fenntartott helyek!

A további tudnivalókról folyamatosan tájékoztatjuk Önöket iskolánk honlapján, illetve a Facebook/Brenner Iskola Faliújság oldalon is.

A járványügyi intézkedéseket folyamatosan figyeljük, azokra igyekszünk mihamarabb reagálni, és az esetleges változásokról az iskola közösségét mielőbb tájékoztatni.

 

Az iskolavezetés



Comments are Closed

^