Tájékoztatás – 2021.03.05.

Tisztelt Szülők!

Megjelent az EMMI határozat (17/2021. III. 5.), amely tartalmazza az elkövetkezendő hetek részleteit a köznevelési intézményekben. A teljes szöveg a következő linken érhető el:

A rendelkezésekből emelek ki most néhány fontos elemet.

  • március 8-tól (hétfő) március 30-ig tantermen kívüli digitális munkarend kerül megszervezésre. A tavaszi szünet utáni első tanítási nap 2021. április 7. (szerda). Iskolánkban a március 31-e tanítás nélküli munkanap lesz, ekkor nincs tanítás a diákoknak.
  • Gyermekfelügyelet az intézményekben nem kerül megszervezésre.
  • A tanulók étkeztetését elvitellel biztosítjuk azoknak, akik ezt külön kérik. Iskolánkban a keddi naptól (03.09.) elvihetik a tanulók az ebédjüket. Az elvitel szándékát 2021.03.08. 9.00 óráig kell ügyintézőnknél bejelenteni (Tel.: 0630/5796661). Az elvitel helyben biztosított dobozokban történik, amelyek ára étkezésenként 100 Ft.
  • Az érettségi vizsgára (2021. május-június) készülő diákoknak az iskolában szervezhető egyéni és kiscsoportos konzultáció. Ezen alkalmak szervezéséről a szaktanárok tájékoztatják a diákokat.
  • Az iskolaépület a digitális munkarend alatt is nyitva lesz. Szükség esetén 8-14 óráig vagy egyénileg egyeztetett időpontban személyesen is lehet ügyet intézni.
  • A márciusi közösségi programjaink elmaradnak. A szülők számára szükség esetén egyéni konzultációs lehetőséget biztosítanak pedagógusaink. Erről az időpontot a pedagógussal kell egyeztetni.
  • Az iskolába lépéskor továbbra is szükséges a hőmérséklet ellenőrzése és a kézfertőtlenítés. Maszk használata mindenhol kötelező!

Bízom benne, hogy a tavaszi szünet után minden évfolyam jelenléti oktatással folytathatja a munkát.

Segítségüket és együttműködésüket köszönöm!

Tisztelettel: Englert Zsolt
igazgató

Comments are Closed

^