Szlovéniéában is sikert aratott Jázmin

A Muraszombati Védelmi és Mentési Kirendeltség a 2019/2020. évre is meghirdette rajzpályázatát, amelynek „Természeti és más katasztrófák- Jobb felkészülve, mint elárasztva” címet adta.
A Vas megyei bírálóbizottság 1-3. osztály korcsoport, képzőművészeti alkotás kategóriában 2020 januárjában, az akkor 2.a osztályos Kádár Jázmin Evelin „Árvízi védekezés a faluban” című alkotását választotta a szlovéniai válogatóra és ott képviselte az iskoláját, illetve Vas megyét.
A Muraszombatra kiküldött alkotás eredményhirdetése a kialakult járványhelyzet miatt későbbi időpontban történt csak meg. A díjátadáson ajándékcsomagot, valamint a pályázó és mentora (Édesanyja) részére szóló elismerő okleveleket vehetett át.
A nemzetközi alkotói pályázat hivatalos díjátadóját az Országos Tűzmegelőzési Bizottság által kiírt alkotói pályázat díjátadójával közösen tartották 2020. december 09-én a jelenlegi járványügyi intézkedések betartása mellett. Jázmin Evelin immáron 3.c osztályos tanulóként, Egyed László tűzoltó alezredes úrtól, a Szombathelyi Katasztrófavédelmi Kirendeltség tűzoltósági felügyelőjétől vehette át a nyereményeit.

Comments are Closed

^