Közgyűlés a kollégiumban

A közgyűlést 2020. 02. 17.-én, hétfőn, 16 órakor tartottuk a díszteremben.

Mindenki ott ült, várva, hogy az igazgatónő elkezdje beszédét. Kedves szavaival fogadott minket, kérve, mondjunk el egy imát, majd elkezdte sorolni a félév eredményeit és statisztikáit. Halkan hallgattuk, ahogy beszél a létszámról, átlagokról, versenyekről és különböző tevékenységekről.

Miután befejezte a félév értékelését, elmagyarázta milyen dicséretben lehetett részesülni, s milyen szempontok szerint döntötték el nevelőink, ki milyen fokozatot kap. Növekvő sorrendben haladtunk, először következett a csoportvezetői oklevelek kiosztása, majd a kollégiumvezetői dicséret és a lelkivezetői dicséret. Az oklevelekkel együtt csokikat és kis lelki olvasmányt is kaptunk.

Ami még kiemelendő, hogy a kollégium tanulmányi átlaga nagyon jó lett, a fiúk tanulócsoportja is mind 4 egészes átlag felett teljesített. Említésre méltó az elsős fiúk tanulócsoportjának átlaga: 4, 4.

A közgyűlés végén Marika néni kérte, hogy mi is segítsünk azoknak a diáktársainknak, akiknek gyengébb eredményük lett néhány tantárgyból.

A program végén ismét megdicsérte a jól teljesítő diákokat és hasonlóan eredményes 2. félévet kívánt.

Közgyűlés 2020.

(Jekkel Jázmin-kollégium)Comments are Closed

^