péntek, november 15th, 2019

Jelenleg napok szerint tallóz...

 

Brenneres kórus az Ez az a nap! koncerten

A jövő évi jubileumi budapesti Ez az a nap!-ra készülve novemberben kéthetes roadshow-t szervez a keresztény könnyűzenei program csapata: országszerte és a határainkon túl összesen tizenegy városban volt – van – lesz dicsőítés.

2019. november 14-én este a Sportházban vártuk izgatottan a fellépőket, különösen a „mieinket”, hiszen fellépett Pintér Béla énekessel a Boldog Brenner János Általános Iskola és Gimnázium kórusa Rátkai Imréné és Bozsodi-Németh Nóra tanárnők vezetésével.

A turnéra elfogadta a meghívást Martin Smith, az egykori Delirious? zenekar frontembere, valamint a stadionos programok nagy inspirálója, Noel Richards is. Magyar részről fellépett Caramel, továbbá Pintér Béla, Csiszér László és Prazsák László.

Fiatalok és régebb óta fiatalok énekeltek együtt egész este. Köszönjük a szervezők nevében a felkérést, a szülőknek pedig azt, hogy lehetővé tették gyermekeik számára a koncerten való szereplést. Felemelő volt!

Köszönjük a felkészítést Rátkai Imréné kórusvezetőnek és Bozsodi-Németh Nóra tanárnőnek!

A fotókat Vámosi Áron 12.n osztályos tanulónk készítette!

Ez az a nap! 2019
« 3 A 4 »

https://www.youtube.com/watch?v=Rt-U3tn5zkg&feature=youtu.be&fbclid=IwAR2TX8Bk6_40DpGJZ99nKi3ZldHntZ_yy-BfniilQVjIi8OCmbpx8OS7MiQ

https://www.youtube.com/watch?v=ussiIiaYN50&fbclid=IwAR3UGvF4f-z0VO_d5SJwvYVB2Q8-kUJhlnS3U_Ihv8IDboN0-36zEgzud1s

 

 

 

A népmesék birodalmában

Melyik gyermek (és felnőtt) ne szeretné a népmeséket? Hisz a népmesék rólunk szólnak, a mi életünk tükröződik bennük, örömöt szereznek, elgondolkodtatnak, megnevettetnek, és a jó feltétlenül győzedelmeskedik bennük! Iskolánk nemes hagyományát folytatva, 2019.  november 12-én tartottuk az alsó tagozaton a mesemondó verseny iskolai fordulóját. Az osztályokban megtartott válogató után 15 gyermek mondta el választott meséjét a tanító nénikből álló zsűri előtt.

Az évfolyamonkénti első helyezettek Celldömölkön képviselhetik iskolánkat, az egyházmegye katolikus iskolái számára szervezett versenyen:

Első évfolyam: Rajtosics Marcell 1.B

Második évfolyam: Szabó Ádám 2.A

Harmadik évfolyam: Tunkel Soma 3. B

Negyedik évfolyam: Gyurkovics Marcell 4.A

Gratulálunk minden versenyzőnek és felkészítőiknek!

Kozma Andrásné munkaközösség-vezető – alsó tagozat

Alsós mesemondóv 2019
« 1 A 2 »
^