Kollégiumok közötti futballbajnokság

Fiúk

Április 9-én a Berzsenyi Dániel Kollégium által szervezett kollégiumok közti labdarúgó kupa hatalmas élmény volt minden résztvevő számára. Ez egy olyan esemény volt, amit a diákok nem kényszernek éreztek, örömmel képviselték kollégiumukat, hogy összemérjék tudásukat, ügyességüket.

A résztvevő kollégiumok közül a miénk idén a második helyezést érte el, amely rendkívül kiemelkedő teljesítmény. Ezzel a második helyezéssel együtt az utóbbi három évben sikerült megmutatni a Boldog Brenner János Kollégium sportversenyen nyújtott kimagasló teljesítményét.

Az idei rendezvény nagyon jó hangulatban telt, és a mérkőzéssorozatot színvonalasan szervezték meg. A mérkőzések levezetését szakértő bírákra bízták, így biztosítva a tisztességes játékot. A résztvevők játékán és teljesítményén érződött, hogy komolyan vették a versenyt. Ezért is volt olyan nagy kihívás legyőzni a Németh Pál Kollégium csapatát is, ami az idei kupán a leghosszabb meccs volt.

A döntőben a Kereskedelmi Szakgimnázium Kollégiumának csapatával kerültünk szembe. Ez a megmérettetés volt számunkra a legnehezebb. Bár nem sikerült nyernünk, az biztos, hogy ez volt a leglátványosabb, legizgalmasabb mérkőzés a kupán.

Mindez egy életre szóló élmény volt, főleg ilyen erős és jól felkészült csapatokkal. Remélem, jövőre is részt vehetek a kollégiumok közötti labdarúgó kupán!

Dancsecs Ádám-kollégium

Lányok

2019. április 10-én kollégiumunk is részt vett a már hagyománnyá vált lány kispályás labdarúgó bajnokságon. 10 fős csapatunk bizakodva érkezett meg a Puskás iskola udvarára. Mivel az első mérkőzést nem mi játszottuk, volt időnk taktikai megbeszélésre és az ellenfél játékstílusának megfigyelésére is.

Mielőtt pályára léptünk, bemelegítettünk és jelzőmezeket húztunk. Elsőként a Herman kollégiummal játszottunk, és sajnos a lelkesedésünk nem bizonyult elégnek a hermanos lányok rutinja ellen. A vereség nem szegte kedvünket, elszántan vágtunk neki a következő mérkőzésnek, melyet a Kereskedelmi kollégium lányai ellen vívtunk. Döntetlen eredmény miatt büntetőkkel dőlt el a küzdelem, ebben mi voltunk az ügyesebbek.

Csapatunk végül az összesített eredmény alapján 4. helyen végzett.

Leffler Bernadett-kollégium

m

Megyei kispályás focibajnokság 2019.



Comments are Closed

^