kedd, február 5th, 2019

Jelenleg napok szerint tallóz...

 

Brenner Diákbált tartottunk!

A tavaly hagyományteremtő szándékkal megtartott Brenner Diákbál folytatásaként idén 2019. február elsején szerveztük meg azt a farsangi vidám mulatságot, amelyen a gimnáziumi tagozat 9.,10.,11. osztályos tanulói és meghívott vendégeik vettek részt. A zenét a Spectrum zenekar szolgáltatta. A programot a Fenntartón és a Szülői Munkaközösségen kívül számos helyi vállalkozás is támogatta. Rengeteg tombola-felajánlást kaptunk, amelyet ezúton is szívből köszönünk! A jó hangulatról a képek is tanúskodnak! A galériát folyamatosan frissítjük…

A fotókat Vámosi Áron és Gaspari Balázs készítették.

Brenner bál 2019
« A 5 »

Úszás diákolimpiai döntő

2019. január 21-én városi-megyei úszás diákolimpia döntőjén indultak szép számmal iskolánk alsós és felsős tanulói. Voltak, akik több úszásnemben is kipróbálták magukat. Gyorsúszásban Schepanski Noah, Weeber Mátyás, Vámosi Vilmos, Horváth Izidor, Ádám Nimród, Czumbil Konrád, Frikk Mihály, Sinkó Nimród és Havasi–Kerényi Csillag Emma álltak rajthoz. Mellúszásban Frikk Mihály, Vámosi Vilmos, Börzsönyi Máté, Vass Gréta és Kiss Anna, míg hátúszásban Vámosi Vilmos, Frikk Mihály, Holczbauer Hanna és Vass Gréta indultak. Bár dobogóra nem állhattunk, mindenki a legtöbbet hozta ki magából és a tőle telhető legjobban teljesített.

A felső tagozatából négy tanuló képviselte iskolánkat: Simon Bence, Sásdi Noel, Gutléber Máté, Schmatovich Mirkó. A fiúk közül mindenki 100 m-es gyorsúszásban indult, Simon Bence ezen kívül még 100 m-es mellúszásban is. A verseny végeredményét a futamon elért idő alapján állapítják meg. Gyorsúszásban 30 feletti induló volt. A fiúk közül Simon Bence mellúszásban 4. helyezést ért el.  Gyorsúszásban Bence 9. , Noel 10. helyen zárta a versenyt. Mivel ez megyei verseny, nagyon szép eredménynek számít.

A megyei napilap beszámolója:

https://www.vaol.hu/sport/helyi-sport/varosi-megyei-donton-dolt-el-az-orszagos-finaleba-jutas-2784892/

Gratulálunk a résztvevő tanulóknak!

Hajbáné Mátyás Katalin, Pócza Tímea

^