csütörtök, január 10th, 2019

Jelenleg napok szerint tallóz...

 

Karácsonyi beszámolók – 3. rész

Minden évben izgatottan várjuk az alsó tagozat karácsonyi misztériumjátékát, amely sok meglepetést tartogat. Ez idén sem volt másként, hiszen Jézus Krisztus születéstörténetének felelevenítése egy mai kerettörténeten belül jelent meg a Don Bosco Művelődési Ház színpadán. A 3-4. osztályos diákok vállalták a főszerepeket, az angyalkórusban 2-4. osztályos tanulók énekeltek, így összesen több mint hetven kisebb és nagyobb gyermek vett részt a karácsonyt váró műsorban, amelynek rendezője Baumgartner Imréné és Kerényiné Horák Krisztina voltak. A digitális háttérmunkáért Nagyné Fekete Zita felelt, a hangosítást Mucza Béla biztosította, az angyalkórust Csárdi-Takács Annamária és Nyull Ágnes tanította, a zenei kíséretet Bozsodi-Németh Nóra és Tóth Mónika valamint Szabó Liza kisdiákunk vállalták, a díszletekért és a jelmezekért pedig Keszte-Orvos Krisztina volt felelős.

Mindnyájan, akik láttuk, már most várjuk a következőt! Köszönet minden diákunknak és felkészítő pedagógusnak a sok munkáért!

A délelőtti alsós műsort követően a 9-11. osztályos gimnazisták egy közös elmélkedéssel egybekötött karácsonyi ünnepségen vettek részt a kápolnában.

Karácsonyi misztériumjáték 2018
« 1 A 5 »

Fotó: H.Pezenhófer Brigitta és Kerényi János

^