FRISSÍTVE! – Értesítés a kollégiumba költözésről

2017/2018-as tanév

Értesítjük a tisztelt szülőket és kollégistáinkat, hogy kollégiumunkba a beköltözés az első tanítási napot megelőző napon, augusztus 31-én, 12 órától 16 óráig lehetséges. Az elsős kollégisták szüleinek a szülői értekezlet időpontja: 16 óra. Helye: kollégium díszterme. A felsőbb éves diákok szüleinek szervezett szülői értekezlet 17 órakor kezdődik a csoportvezető nevelők irányításával. A pontos helyszínről a porta mellett található faliújságról tájékozódhatnak. A Premontrei Rendi Szent Norbert Gimnázium diákjainak beköltözése szeptember 03-án, vasárnap délután 13 órától lehetséges. A szülői értekezlet időpontja: 15 óra 30 perc. Helye: kollégium díszterme. A felsőbb éves diákok szüleinek szervezett szülői értekezlet 16 órakor kezdődik a csoportvezető nevelők irányításával. A pontos helyszínről a porta mellett található faliújságról tájékozódhatnak.

Tájékoztatjuk az augusztus 31-én beköltöző diákokat, hogy a következő napon –szeptember elsején- csak akkor tudunk étkezést biztosítani, ha erre a napra az étkezési szándékukat előre jelzik a kollégium felé augusztus 25-éig a kollégium e-mail címén (brennerkollegium@martinus.hu). Azoknak a művészetis diákoknak, akik már korábban leadták az étkezési igényüket, nem kell ismét visszajelezniük.) Szeptember 4-től már mindenki kap étkezést.

Tájékoztatjuk a kedves szülőket, hogy a Szily János utcát is érintő felújítási munkálatok miatt a kollégiumot a Hollán Ernő utca felől a szűk Várköz utcán keresztül tudják megközelíteni.

Kipakolás után kérjük, keressenek másik parkolót, hogy mások is meg tudjanak a kollégium közelében állni a költözködés idejére.

 

A tájékoztatóval kapcsolatban további kérdéseiket az alábbi telefonszámokon tehetik fel:

06/94 500-540 vagy 06/ 94 500-541

 



Comments are Closed

^