Berzsenyi Dániel – megyei focikupa

Kollégistáink részvétele a Berzsenyi Dániel Megyei Kollégiumi Kispályás Labdarúgó Bajnokságon

2017. április 24-én kollégiumunk fiú focicsapata a Berzsenyi Dániel Megyei Kollégiumi Kupa selejtező mérkőzésein vett részt. 10 kollégiumi csapat indult a Kupán. 3 csoportban zajlottak a selejtezők. Mi a „C” csoportba kerültünk és a Gépipari pályáján játszottuk le a selejtező mérkőzéseit, ahol 2 döntetlennel és 1 győzelemmel a másnapi négyes döntőbe jutottunk.

Az elődöntőkre április 25-én, a Puskás focipályáján került sor, ahol a Berzsenyi Kollégiumot hősies csatában 3:2-re legyőztük. A döntőben a Kereskedelmi Kollégium csapata várt ránk. Szoros küzdelemben 2:1-re alulmaradtunk, de a 2. hely is nagyon szép eredmény, mellyel öregbítettük kollégiumunk hírnevét. Köszönjük felkészítő tanárainknak az edzések alkalmával nyújtott segítségüket!

A csapat tagjai: Kamondi Péter; Varga Tamás; Illés Tamás; Lukács József; Németh Mihály; Szücs Olivér; Szabó Márk; Kovács Dominik; Tulok Mátyás; Kopasz Mihály.

Szép serleggel és érmekkel tértünk vissza a kollégiumba, ahol a dobogós helyezésünknek mindenki nagyon örült, és jutalmul pizzát kaptunk ajándékba.

Berzsenyi Dániel Megyei Kollégiumi Kupa


Comments are Closed

^